On tenim la lluna ara? i el sol!

diumenge, 16 de gener del 2011

CONCURS DE POESIA SOCIAL I DE DENÚNCIA



L’ARC (Associació de Relataires en Català) organitza el Concurs de Poesia Social i de Denúncia a través del web Relats en Català.cat. No perdeu l'oportunitat de posar les paraules al servei de les injustícies socials, dels valors humans. No deixeu de fer art i assenyalar amb els vostres mots allò que passa al vostre voltant, o a l'altra punta del món i assumir la pena d'altri.


¿O potser voleu denunciar que no es fa prou poesia de denúncia, que és un tipus de poesia en “desús” i que no té prou prestigi actualment? En qualsevol cas tenim un grapat de bons poetes als països catalans que van escriure poesia social, cívica (Estellés, Martí i Pol, Llompart). No podem pas oblidar tampoc els representants de la Nova Cançó què amb la música i la poesia van fer un servei incommensurable a la societat oprimida de l’època.

Actualment hi ha moltíssimes, masses, raons per escriure i no callar. Poetitza les teves inquietuds, allò que íntimament et fereix; res del que és humà no t’és aliè. Participa-hi!

1 comentari:

Olga Xirinacs ha dit...

Tant de bo el concurs tingui força èxit.

Terrassa.net