On tenim la lluna ara? i el sol!

dimarts, 9 d’abril del 2013

SEGONA OPORTUNITAT

Aquest dissabte es presentarà el llibre de relats "Segona oportunitat" de l'Associació de Relataires en Català (ARC). Esteu tots convidats a assistir-hi.
Serà a la Biblioteca "Sagrada Família", en el Carrer de Provença, 480 de Barcelona, molt a tocar del temple. A les dotze del migdia.

targeta de la presentació

Cada any, i ja en fa tres de moment, l'ARC publica diversos reculls de relats en format concurs i el premi és la publicació. No hi ha un sol guanyador, tots els escollits finalistes tenen el premi de ser publicats i com sempre, és té cura de triar els relats de més nivell, descartant alguns que, o no complien les bases en algun punt, o el nivell estilístic no permetia incloure'l amb el recull, molt a contracor, ja que a l'ARC li agradaria que tothom pogués participar del premi.


Portada del llibre "Segona oportunitat (2013)

L'any anterior, amb el lema "Temps era temps", a la presentació es va dur a terme la representació teatral d'algun dels relats i per part dels mateixos autors dels relats, en algun cas. La prova va ser divertida, i va agradar als assistents a l'acte.


Aquest any el programa d'actes també preveu fer una petita representació d'algun dels relats. Jo no m'ho penso perdre.
Així com tampoc penso perdre'm la lectura dels contes que hi ha dins del recull, un d'ells és meu "El risc de viure", el trobareu molt al començament, em sembla i segons m'han dit. Està bé obrir un llibre, o ser un dels primers, em fa il·lusió.

Aquests altres llibres que teniu més a sota són els d'anys anteriors. 
Tot va començar amb un recull de relats que tenen per escenari els diversos barris de Barcelona i ja veieu el títol "Barcelona, t'estimo" i va ser així gràcies a la generositat del Jordi Solé, que ja uns anys abans havia llençat aquesta idea dins de la pàgina de Relats en Català, que va aplegar un bon nombre de nicks de la pàgina, però que no va anar més enllà. La nova convocatòria va tenir molt d'èxit i ningú es pensava que a l'any següent faríem un segon concurs i menys s'esperava, tot i que es desitjava, que l'any passat féssim el tercer, però ara som aquí i el llibre està a punt de caramel i fent olor de nou.


Barcelona t'estimo (2011)
Temps era temps (2012)

Si no podeu assistir a la presentació ni podeu encarregar que algú us compri el llibre, no patiu, per Sant Jordi hi ha parada de l'ARC, i ben cèntrica, però d'aquest punt ja us en donaré més informació la propera setmana.

Ara mateix us emplaço a la pàgina de l'ARC, on segur que hi trobareu informació que us atraurà.
Cliqueu el logo!



La setmana vinent la crònica.

I el mes vinent, el dia 11, final del concurs de rapsodes, entre a l'ARC.


Ferran d'Armengol
Abril 2013

Terrassa.net