On tenim la lluna ara? i el sol!

dilluns, 15 d’abril de 2013

REPRESENTACIÓ DEL LLIBRE "SEGONA OPORTUNITAT"

Per tercer any consecutiu l'Associació de Relataires en Català (ARC) ha publicat amb l'Editorial Meteora       el recull de relats triats del Concurs de Narrativa obert als seus associats.


Aquest darrer curs el tema havia de tractar sobre segones oportunitats i el llibre cal dir que ha assolit reunir un grapat de bons autors amb un grapat de bones històries. I apadrinat en el seu pròleg per Blanca Busquets, conductora del programa de Catalunya Ràdio "Segona oportunitat"

Sergi G. Oset

Amb un mestre de cerimònies com el Sergi G. Oset comença l'acte i tot seguit per sorpresa dels assistents un seguit d'actors omplen el petit escenari de la Sala d'actes de la Biblioteca Sagrada Família. 


Ferran d'Armengol fent de barman al darkman cafè
I ho fan per donar vida a alguns dels protagonistes del llibre; una policia, un barman, una escriptora sense inspiració, un dimoni amb un problema peculiar, una artista que cerca el seu amor perdut, una bruixa que viu en el bosc...
Mercè Bagaria i l'ombra de la llei, l'actriu Marina Buisan

I tot lligat per una agència de segones oportunitats que soluciona qualsevol problema que se'ls hi presenta.

Georgina Sáez


l'agència de segones oportunitats i el dimoni, l'actor Guerau Martínez

El Darkman cafè amb la Marina Buisan i la Núria Vilahur

La gent ha gaudit d'una actuació original i divertida, d'una presentació que ha estat tota una representació teatral, amb actors de veritat i uns quants relataires que han posat el seu granet de sorra i de bona voluntat, que tot ajuda.

Els actors en acabar la representació
I al final, la típica fotografia de família amb un bon grapat dels autors del recull


Els autors presents

Esperem ser-hi el proper any!

I si voleu llegir una crònica precisa i ben feta, no ho dubteu, aneu fins el bloc de l'ARC i llegiu les paraules de la Mercè Bellfort.


Totes les fotografies han estat fetes per l'Empar Sáezfins i tot la de la portada del llibre, que en una versió més àmplia queda com la veieu tot seguit.Ferran d'Armengol
Terrassa, Abril 2013

2 comentaris:

Montse ha dit...

Gràcies, Ferran, un bon resum de la divertida presentació!!!

Ferran d'A ha dit...

Més que un resum, una pinzellada subtil! amb l'enllaç a una crònica més literària que no pas visual.

Ferran

Terrassa.net