On tenim la lluna ara? i el sol!

dimarts, 10 d’abril del 2012

UN ANY DE CONTES - PRESENTACIÓ A VILAFRANCA

Portada del llibre "365 Contes"

Poca cosa us diré, sols que si teniu la oportunitat d'anar a la presentació d'aquest volum de contes fet a moltes mans, amb molts de diversos autors, i que durant tot un any la Mònica Roig va anar recollint en el seu bloc, "Un any de contes", us puc assegurar que no haureu llençat el dia, o el migdia.

Aquí teniu la targeta invitació:

Targeta presentació per a Vilafranca del Penedès
La presentació es farà a Vilafranca del Penedès, el proper dia 21 d'abril, al migdia, i podreu gaudir d'un brindis quan finalitzi l'acte.

Aquestes són paraules de la Mònica, penjades tot seguit del vídeo promocional.

"365 contes" és un projecte que va començar sent un blog. Durant tot un any es va publicar un conte diari. Van participar 137 escriptors de tota la geografia catalana, d'algunes parts d'España, d'Amèrica del Sud i d'Amèrica Central. Són contes per a adults i de diferents temàtiques i que, finalment, estan tots junts per poder llegir-los. (Els beneficis de la venda del llibre es donaran).

No us perdeu el magnífic vídeo de presentació a la xarxa, penjat en el youtube.



El dibuix de la portada va ser escollit per votació popular, i va ser molt disputada, ja que varen ser uns quants els participants. A la fi, aquest dibuix de Jaume Vilalta va ser qui més votants va tenir. I si no estic equivocat, doncs ja fa temps d'això, jo també la vaig votar.


Dibuix de Jaume Vilalta que presideix la portada del llibre.
Si el voleu comprar, però no podeu assistir a la presentació, sols us cal anar fins la pàgina del bubok, i allí el podeu encarregar.
Però sempre que no tingueu l'oportunitat d'assistir a la presentació, que allí també tindran exemplars.


Em sento molt orgullós d'haver participat en aquest gran repte proposat per la Mònica, i formar part d'aquesta família tan eixerida.
I per acabar, dir-vos que el meu conte porta per títol; "Campió"

Llegiu-los els 365 contes.

Terrassa.net