On tenim la lluna ara? i el sol!

dissabte, 15 de novembre del 2008

Una brossa en els ulls

Posted by Picasa


Una brossa en els ulls



Observa amb delit la diàfana llum del dia, l‘ample etern d’un mar extens, les petjades no eternes d’una platja sense final.
Observa i calla, pensarós, que allò és el que més l’omple; no li demana res més a la vida. Poder viure les hores extenses de la solitud volguda, de la companyia compartida, també volguda.
Gronxen les ones de la memòria veles llatines; fa temps ja que no surten a la mar, no solquen ones calmes, ni ones braves; un mal vent se les va endur amb els afanys ancorats, com els seus somnis, en aquesta platja.
Pentina l’espigó l’aire suau d’una tardor tardana els seus sentits, agombolant a glops les sensacions vitals, glops de sang que s’agiten dins del cor, quan una estona de silenci dura més que cap curt sospir. L’angoixa? Ja no hi és. Vol més estones com aquesta, les somia mentre dorm, les viu mentre respira amb els ulls oberts. I diu que sí. Que tot allò paga la pena, i encara més en sentir-se unes llàgrimes traïdores, cercar un nou destí enllà les ninetes. No voldries deixar-les marxar, però què més pots fer-hi, si ja no són teves i han volgut volar. Seràs tu qui els ho impedirà?

Terrassa.net