On tenim la lluna ara? i el sol!

divendres, 6 de desembre del 2013

PARAULA D'ESPRIU - UN LLIBRE I UNA FESTA SOLIDÀRIA

El dissabte passat, trenta de Novembre, es va dur a terme la presentació del llibre conjunt i solidari "Paraula d'Espriu", on l'Empar i jo hi participem amb un escrit cada un. I dic llibre solidari perquè tots els guanys que se'n generin aniran a parar a la Marató de TV3 d'aquest any 2013.

Paraula d'Espriu - Diversos autors - ARC -2013

El llibre està proposat com un recull de pintures, relats i poesies que tenen en comú oferir un homenatge al poeta Salvador Espriu i dins d'una crida realitzada per l'Associació de Relataires en Català (ARC). 
Es va crear un bloc; "Paraula d'Espriu", per recollir els treballs i que va aplegar a més de quaranta autors que participaren amb més de setanta escrits i també obres visuals on, en tots els casos, calia inserir una frase del poeta. I dins d'aquesta proposta, oferir de cara la Marató de TV3 els guanys de la venda del llibre i els de l'entrada voluntària a la gala de presentació.


Pere Fornells (a sota sols la cara) i Mercè Bagaria (dreta de negre) els dos responsables de la coordinació del bloc i de la Gala de la presentació, respectivament (també surten l'Empar i el Carles  Ferran).
Cal agrair la voluntat desinteressada de tots els autors, i la dels col·laboradors a l'ombra, per tirar endavant aquest projecte que ja ha vist la llum.

A tall de mostra, us penjo un vídeo del jove cantautor Roger Martínez, que tot i els entrebancs tècnics, una mica pels nervis de l'inici, que es varen salvar amb rapidesa, va trencar el gel de la Gala demostrant que atresora un futur important en el món musical del país.




És voluntari fer cas d'aquest avís!! Però jo no me'l perdria!!

Si voleu llegir la crònica dels fets de la festa, aneu a veure el bloc de l'Associació, on la Pilar Navarro ens n'ha fet una, i ben detallada. Amb l'afegitó de les fotografies que un servidor va disparar i que per això no penjo en aquest post, allí les podreu veure, entre les paraules de la Pilar.


Aquesta va ser la targeta on es convidava a la Gala de presentació del llibre i acte d'homenatge a Salvador Espriu


Terrassa.net