On tenim la lluna ara? i el sol!

diumenge, 10 de març del 2013

LLIURAMENT PREMIS ARC-CATARSI - A SANT CELONI

El cap de setmana vinent, dissabte dia 16 de Març per ser més concret, i dins de les XXVIII Ter-Cat, trobades organitzades per la gent de la revista Catarsi, a Sant Celoni es farà l'entrega dels premis ARC-Catarsi de Ciència Ficció, Fantasia i Terror, en Català.

Targetó del lliurament de premis

L'Associació de Relataires (ARC) i la gent de Catarsi, s'han ajuntat un altre any per posar aquest premi dins de l'agenda de la fantasia escrita en català, terreny poc explotat i amb una repercussió més aviat minsa, però que mou un tou de gent i aficionats important, com va quedar demostrat en les darreres Ter-Cat realitzades a Sabadell el mes passat.



El primer acte fora de programació serà a les onze del matí, en el bar/restaurant Marina que hi ha davant de l'estació de trens, per aquells que hi arribin en aquest transport, i també per aquells que vagin en vehicle particular.

Però els actes principals del dia són:

1er     Lliurament dels premis a les dotze del migdia a la sala Bernat Martorell, a la plaça de la Vila.
2on    Dinar tertúlia on es realitzaran les XXVIII Ter-Cat cap a les 14 hores en el Restaurant "La Clau del Baix Montseny".

Sant Celoni (Vallès Oriental) Als peus del fantàstic Montseny.

S'ha creat un esdeveniment en el facebook on s'informa de l'ordre del dia i es fan comentaris




Però també us puc penjar aquí com anirà, amb permís de l'Eloi.

Hola a tots

Passem a detallar els actes de la XXVIII Ter-Cat que es durà a terme a Sant Celoni (Vallès Oriental) el proper 16 de març:

11:00.- Primera trobada al bar/restaurant Marina, (c/ Sant Jaume, 5). Davant de l'estació de tren

12.00- Sala Bernat Martorell (Plaça de la Vil, 25). Lliurament dels Premis ARC- Catarsi 2012. Es lliuraran els premis i certificats pels guanyadors i finalistes d'aquesta segona edició dels Premis ARC-Catarsi que s'atorguen al millor relat presentat el 2012 dins una temàtica genèrica de Fantasia històrica que abarca 6 èpoques:

+ Otger Cataló
+ L'imperi persa
+ Grigori Rasputin
+ La guerra del francès
+ Jaume I el conqueridor
+ la Guerra de successió espanyola

Seguidament es lliurarà el Premi Mini concurs de piulades de twitter

14.-00 aprox. Dinar al restaurant "La Clau del Baix Montseny" (C/Alguersuari, 16) Degut a que cal conèixer quan ta gent serem al dinar, preguem que els que us aneu apuntant ho comenteu, via la llista de correu o via facebook quan pengem l'esdeveniment. El menú costa 12€ i cal triar primer i segon:
Primers:

+ Amanida de fruita vermella i foie
+ Pasta amb bolets i formatge blau

Segons:
+ Hamburguesa o llom amb patata al caliu i escalivada
+ Truita de bacallà
+ Crep de pollastre el curri

Per qualsevol dubte podeu contactar també a eloikraken@hotmail.com o cal.menut@gmail.com

Salut!

Eloi Puig

De cara a aquest any, el concurs canvia de nom, ja que l'Arc i Catarsi no han pogut renovar el compromís de col·laboració dels dos anys anteriors, i el premi passa a dur el nom de "Premi Star Trek- Catarsi 2013" i en aquest enllaç hi podeu llegir les bases.




+++






Terrassa.net