On tenim la lluna ara? i el sol!

dilluns, 6 de febrer del 2012

I FESTIVAL INTERNACIONAL GODEPOESIA

Godella, (Horta de València - València) Poblat ja d'antic al nord de València capital, té restes de l'eneolític o edat dels metalls, amb uns tretze mil habitants (segons cens any 2007), potser uns pocs amunt, o potser uns pocs avall.

Ja fa temps compta amb un grup d'amics a la poesia que ara mateix han creat el seu blog; Godepoesia i que ara ens proposa participar en el seu Premi poètic i aquest és el seu cartell anunciador.



No us ho penseu més, entreu al bloc, llegiu-ne les bases i participeu-hi. Ara, en temps d'una crisi econòmica imposada pels grans, els poetes han de treure l'orgull al carrer i demostrar que la crisi no és de valors personals ni poètics ni literaris, ni de cap vessant artística.



5 comentaris:

noves llunes ha dit...

Moltes gràcies, amics:

Espere la vostra participació, la teua i la de l'Empar, i si potser, i podeu venir els dies del Festival (més o menys serà a meitat de juny) estarem encantats.

Una forta abraçada!

FRANCESC

PS I ja m'agradaria que tan sols fórem al nostre poble dos-mil-cinc-cents...

Ferran ha dit...

Hola Francesc, serà un plaer participar-hi. De baixar a Godella ja ens diràs dates més concretes, aquest any la cosa de la feina i la crisi dels pebrots fa difícil triar amb llibertat els dies de festa.
I sobre els 2500, je, em dec haver confós, però és el que surt a la wikipèdia. Potser està una mica mal informada.
Seguim en contacte.

Ferran

dibuixetsiversetsblocbonet ha dit...

2500? Què és? I festival GO, avant, amic, amics!!! En temps de crisi, paraula i lluita!

Ferran ha dit...

Segons diu el cens municipal de l'any 2007, varen acabar l'any amb 12993 habitants. Ara potser ja en són més de quinze mil, no? els 2500 eren en començar el segle XX, un error de visualització documental... ;-)

Olga Xirinacs ha dit...

És meritori tot aquell que tingui fe en la poesia, la practiqui, la llegeigi i l'editi.
De manera que, benvingut aquest nou concurs, i molt d'èxit.

Terrassa.net