On tenim la lluna ara? i el sol!

diumenge, 12 de juny del 2011

El nostre públic


Un recital a l’aire lliure, en una petita plaça, a tocar d’un edifici emblemàtic, Les Cases d’en Puig (1784), al Prat de Llobregat. Cadires de fusta i moltes cadires de rodes, i el públic més especial i agraït que hom pugui imaginar.

El recital d’imatges i poesia per la discapacitat començà ahir dissabte a les 18 hores amb les paraules d’introducció d’en Toni Arencón, organitzador de l’acte. La Soraya Rúiz va cantar acompanyada a la guitarra pel Jonny Garcia (professor de la Escola Unió Filharmònica del Prat de Llobregat), i posteriorment cadascú dels poetes, presentats per l’actriu Blanca Pàmpols, vam llegir poemes sobre la discapacitat (propis i d’altres autors que n’havien escrit per l’ocasió). La guitarra donava profunditat a les paraules, acompanyava en l’emoció. Finalment es van repartir fulls amb els poemes impresos i tots alhora, rapsodes i públic, en un murmuri col·lectiu, vam inundar l’espai d’un xiuxiueig poètic.

Com a cloenda, el grup de percussió brasilera TUN TUM PRAT ens va fer ballar a tots plegats i ja acabat l'acte, tothom va ser invitat a gaudir de l’exposició a Les Cases d’en Puig on s’exhibeixen obres plàstiques realitzades per persones amb discapacitat intel·lectual, i que restarà oberta fins el proper 17 de juny.




Enllaç:

La crònica a "Lo Cantich"

2 comentaris:

M. Roser ha dit...

Estic contenta que la festa fos tot un èxit, a més aquest raconet és molt bonic. Tothom recitava amb el paper a la mà...jo en sóc incapaç, sempre demano un faristol per llegir sinó, em poso nerviosa i les mans ballen soles...
Demà al vespre una coral estrenarà la meva havanera, bé meva la lletra, aqui a Esplugues al nou local de l'Avenç y jo la llegiré abans. Intentaré que em gravin un vídeo perquè la podeu escoltar.
Petons,
M. Roser

Ferran ha dit...

A mi també em va fer una mica de pal llegir a peu dret, sense faristol, és el primer que vaig pensar també; on és el faristol?
I sí que volem veure't recitar, ens farà molta il·lusió sentir l'havanera, i si pot ser també cantada, doncs ja serà amb bonus inclòs.
Gràcies pel teu seguiment Roser!

Ferran

Terrassa.net