On tenim la lluna ara? i el sol!

dimarts, 3 de setembre del 2013

ENTREGA DE PREMIS III CONCURS DE MICRORELATS ARC A LA RÀDIO

Benvolguts/des, aquest dissabte dia 7 de Setembre, a les 12 h, teniu una cita a la Biblioteca Sagrada Família, per assistir al lliurament de premis del III Concurs de microrelats "ARC a la Ràdio".

Un concurs que compta amb la col·laboració de diverses emissores de Ràdio, i que amb les lectures que s'han realitzat dels relats en els seus programes literaris, és una motivació afegida per participar-hi.

Targetó de l'entrega de premis i presentació del recull "Pecats 7+1)


Tot seguit, i en acabar l'entrega de premis, es realitzarà la presentació del llibre recull; Pecats Capitals (7+1), aquest llibre és un altre dels al·licients i un premi afegit pels participants que han estat escollits dins de la sel·lecció mensual.

La coberta del llibre també va seguir un concurs per a il·lustradors que va viure una sel·lecció votada primer en obert i finalment entre els associats.

Dins de les pàgines hi ha altres treballs de fotografia i il·lustració que acompanyen els temes proposats en el concurs, els set pecats capitals més un, el pecat de l'escriptura.


Coberta del llibre de microrelats "Pecats capitals (7+1)"

A títol personal, aquest cop puc estar satisfet del nombre de relats meus que hi ha en aquest recull, si no recordo malament són cinc o sis, ara no ho tinc al cap. Ho considero tot un èxit que compartiré amb els altres companys de la pàgina de Relats en Català, lloc on es pengen cada mes els micros que participen en el concurs anual.

Si en voleu saber més, veniu dissabte i gaudiu de la festa literària que us proposa l'Associació de Relataires en Català (ARC)
Us esperem el dissabte 7 de setembre de 2013, a les 12 del matí,

a la Biblioteca Sagrada Família (Carrer Provença, 480, Barcelona)


Setembre 2013

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Allà hi seré Ferran, ens veiem dissabte! I a veure si em firme també aquesta vegada :) Si vols jo també et firmaré tot i que només en tingui un jajaja

Ferran ha dit...

Pots comptar-hi, et signaré amb molt de gust, i et faré signar el meu també! Ens veiem dissabte.

Terrassa.net